Onze opleidingen

Excelsior biedt een ruim aanbod aan dans- en muziekopleidingen. Bij de slagwerkgroep en de blazersgroep wordt je opgeleid tot volwaardig amateurmuzikant en bij de twirlgroep leer je het twirlen tot op wedstrijdniveau. Bij alle onderdelen wordt je opgeleid door professionele en gediplomeerde docenten. 

Blaasinstrumenten

Voorbeelden van blaasinstrumenten zijn bugel, trompet en saxofoon. Bij Excelsior leer je hoe je het meest uit blaasinstrumenten haalt en hoe je er samen met de andere blaasinstrumenten mooie muziek maakt.

Twirlers en majorettes

Twirling is een showsport waarbij je ritmisch danst met een baton. Bij Excelsior doe je mee aan twirlwedstrijden en bij straatoptreden loop je mee in het majorettekorps 

Slagwerkinstrumenten

Voorbeelden van slagwerkinsturmenten zijn trom, xylofoon en pauken. Bij de slagwerkgroep focus je niet op 1 instrument maar wordt je breed opgeleid zodat je meerdere instrumenten kan bespelen.

Proeflessen

Wil je weten of het bespelen van een muziekinstrument of twirlen iets voor je is? Meld je aan voor twee gratis en geheel vrijblijvende proeflessen. Deze proeflessen worden verzorgt door één van deze docenten

Vul hiernaast in voor welk onderdeel je de proefles wilt hebben en vul je contactgegevens in.

Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de lessen in te plannen.
    Contact

    © Excelsior Bunschoten 2022