Voor in de agenda: uniek slagwerkconcert van Excelsior en CMH Hattem

Muziekliefhebbers uit de regio kunnen zich verheugen op een avond vol slagwerkmuziek, want op 25 november 2023 om 20:00 uur staat een uniek slagwerkconcert op het programma in de Samenklank!

Het concert markeert een indrukwekkende samenwerking tussen twee slagwerkgroepen: de lokale slagwerkgroep Excelsior en het percussie-ensemble CMH uit Hattem. Wat dit concert nog specialer maakt, is het feit dat beide groepen worden gedirigeerd door Rob van Plateringen.

Slagwerkmuziek, met zijn diversiteit aan instrumenten en ritmes, staat centraal tijdens dit concert. Het publiek krijgt de kans om het volledige spectrum van slagwerkmuziek te ervaren, van subtiele, melodische percussiegeluiden tot indrukwekkende, krachtige ritmes. Het belooft een avond te worden waarin het publiek versteld zal staan van de veelzijdigheid van slagwerk.

De deuren van de Samenklank (Bikkersweg 86) zullen om 19:00 uur openen. Kaartjes voor dit slagwerkconcert zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Bezoekers kunnen terecht op de website van Chr. Muziekvereniging Excelsior (www.excelsiorbunschoten.nl) om hun tickets vooraf te reserveren of kunnen ze op de avond van het concert aan de deur aanschaffen. De kosten van de kaartjes zijn €10,00 voor kinderen tot 16 jaar en €12,50 voor volwassenen.

Je bekijkt nu Voor in de agenda: uniek slagwerkconcert van Excelsior en CMH Hattem