Volop muziek bij Excelsior op 16 maart

Op zaterdag 16 maart is het weer tijd voor volop muziek bij Excelsior! Er staat een weer een donateursconcert voor de deur met muziek van zowel de fanfare als de slagwerkgroep. Een concert waar voor de donateurs gratis toegang zal zijn.

Vanaf 20:00 uur zal Excelsior voor een zeer gevarieerde avond van blaasmuziek en slagwerkmuziek zorgen. Voor de bezoekers zal er een uiteenlopend aanbod van verschillende muziekstijlen te horen zijn. Van traditionele koralen tot popnummers en van technische werken tot marsmuziek, het zal allemaal de revue passeren.

Voor de slagwerkgroep is het tegelijkertijd een proef op de som voor wat betreft de deelname aan het Open Nederlands Slagwerk Kampioenschap, waar de groep op 13 april aan zal deelnemen. Tijdens het concert zal het stuk ‘Beneath the Blue’ te horen zijn, wat het stuk is waarmee de slagwerkgroep hoopt hoge ogen te gooien tijdens het kampioenschap.

Het concert is speciaal voor de trouwe donateurs opgezet, die via dit concert worden bedankt voor hun steun. Nog geen donateur? Ga dan snel naar hier

De deuren van de Samenklank (Bikkersweg 86) zullen om 19:30 uur openen. Kaartjes voor dit slagwerkconcert zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Bezoekers kunnen terecht op de website van Chr. Muziekvereniging Excelsior om hun tickets vooraf te reserveren of kunnen ze op de avond van het concert aan de deur aanschaffen. De kosten van de kaartjes zijn €5,00 voor kinderen tot 16 jaar en €10,00 voor volwassenen. Donateurs krijgen kosteloze toegang op vertoon van hun donateurskaart.

Je bekijkt nu Volop muziek bij Excelsior op 16 maart