Ultieme slagwerkbeleving: Excelsior & DPC concert

Op zoek naar een avond vol muzikale hoogtepunten en onvergetelijke ervaringen? Dan is hetconcert van Slagwerkgroep Excelsior en de Dutch Percussion Community (DPC) op 1 april2023 een absolute must-see!

Geen zorgen als je geen expert bent op het gebied van slagwerk of Latijns-Amerikaanse muziek – dit concert is voor iedereen toegankelijk en belooft een avond vol energie en ritme te worden. Laat je verrassen en betoveren door de prachtige klanken en indrukwekkende uitvoeringen van deze twee top slagwerkgroepen.

Je bent van harte welkom om vanaf 19:00 uur binnen te lopen en te genieten van een gratis kopje koffie en thee om alvast in de stemming te komen. Het concert start om 19:30 uur enduurt tot 22:00 uur. Tijdens de pauze van 20:30 tot 20:45 uur kun je even op adem komen en genieten van een drankje.

Het concert vindt plaats op de Bikkersweg 86 in Bunschoten-Spakenburg (in de Samenklank). Kaartjes zijn gemakkelijk te verkrijgen via de website van Slagwerkgroep Excelsior(www.excelsiorbunschoten.nl) of aan de deur op de avond van het concert.

Dus waar wacht je nog op? Neem je vrienden, familie of partner mee en kom naar dit geweldige concert op 1 april 2023. Laat je meevoeren op de prachtige klanken en geniet vaneen avond vol muzikale hoogtepunten!

Je bekijkt nu Ultieme slagwerkbeleving: Excelsior & DPC concert