Excelsior begonnen aan nieuw seizoen!

Excelsior Bunschoten heeft het startsein gegeven voor een nieuw en veelbelovend muzikaal seizoen. Na een welverdiende zomerpauze zijn de leden van Excelsior weer bijeengekomen om te beginnen aan de repetities en de voorbereiding op weer een aantal leuke activiteiten!

Vernieuwde uitstraling op straat

Een van de hoogtepunten van dit seizoen zal ongetwijfeld de vernieuwde uniformen zijn, samengesteld om het gezamenlijk maken van en dansen op muziek nog beter aan het publiek te tonen tijdens de straatoptredens. Deze nieuwe uniformen zullen een enorme boost geven aan het verenigingsleven.

Voor de aanschaf van de uniformen is er een crowdfundingsactie opgezet. Deze vind u hier: https://steunactie.nl/actie/crowdfunding-nieuwe-uniformen-excelsior-bunschoten/-18159?popup=donate

Gebruikelijke en nieuwe activiteiten

Naast de repetities zijn de leden van Excelsior ook druk bezig zijn met het plannen van diverse optredens in Bunschoten en omgeving. Ook dit jaar zullen we weer present zijn tijdens de gebruikelijke optredens, zoals de Sinterklaasintocht, Koningsdag en Avondvierdaagsen. Dit jaar wil de vereniging zich meer laten zien op straat door ook op ‘doordeweekse’ dagen optredens in het dorp te verzorgen.

Wat ook nieuw is, is dat de workshops die we willen geven aan de scholen in het dorp meer aandacht zullen krijgen. Hiervoor krijgen we de assistentie van onze professionele docenten, Rob van Plateringen en Benjamin Blankenstein.

Houd onze website in de gaten voor meer updates!

Je bekijkt nu Excelsior begonnen aan nieuw seizoen!