Excelsior viert kerst!

Op 17 december zal Chr. Muziekvereniging een gevarieerde kerstuitvoering geven, waarbij de gehele vereniging betrokken zal zijn!

De Sint is weer uit het land en de donkere dagen voor kerst breken aan. Voor velen wordt er uitgekeken naar een gezellige en fijne kersttijd waarin we na 2 jaar corona weer elkaar mogen opzoeken. Voor Excelsior is dit alle reden om de kersttijd in te luiden met een feestelijke en vrolijke kerstuitvoering in de sporthal van Agilitas. Tijdens de kerstuitvoering op 17 december zal er in elke kerstgenre en voor elk wat wils iets te beleven zijn!

Tijdens de kerstuitvoering zal er afwisseld muziek van de drumfanfare en dans van de twirlers te horen en te zien zijn. Bij de twirlers hebben alle groepen een eigen kerstshow voorbereid. De minirettes dansen met elkaar op een liedje van de Bellinga’s genaamd ‘kerstfeest’, en het C ensemble zal laten zien hoe cool kerstmis is met het nummer ‘Niets is cooler dan kerstmis’. Het B en A team geven een show op Mariah Carey’s ‘Joy to the world’, om de blijde boodschap van kerst ook dansend te vertellen. Daarnaast krijgt het B ensemble de kans om te laten zien wat zij gepresteerd hebben op het Nederlands Kampioenschap! Verder hebben de solisten en duo’s de eer om hun shows aan de ouders en het publiek te laten zien. Hiermee geven zij een proefje uit het leven van de twirlers!

Ook de slagwerkers en de blazers van Excelsior zullen van zich laten horen. De slagwerkers zullen het klassieke Mary´s Boy Child laten horen en de blazers zullen ´Introïtus voor Kerst’ en andere bekende kerstnummers spelen. In Met als kers(t) op de taart zullen ook de slagwerkers en blazers als drumfanfare gezamenlijk spelen. Dit doen zij met het mooie ‘Ere zij God’ en ‘Christmas Joy’

Het belooft een mooie avond te worden waar jong en oud van kan genieten. De kerstuitvoering begint op 19:30 in sportcentrum Agilitas, inloop vanaf 19:00. Tickets zijn aan de deur te kopen.

Je bekijkt nu Excelsior viert kerst!