De eerste 9 aanmeldingen zijn binnen maar dat kunnen er veel meer zijn. Meld je aan, ontmoet elkaar en haal herinneringen op....

65 jaar Drumband/Slagwerkgroep Bunschoten/Spakenburg

18 januari 1955 werd door het toenmalige bestuur van de muziekvereniging Excelsior besloten om het korps uit te breiden met een drumband. Er was duidelijk behoefte aan een eigen drumband, omdat voor die tijd veelal een beroep werd gedaan op een drumband uit Nijkerk. De drumband heeft ruim 28 jaar als drumband gefungeerd. In 1983 werden de eerste lyra’s aangeschaft zodat ook melodische stukken gespeeld konden worden. De drumband werd malletband. Omdat malletband veelal uitgesproken werd als “melkband” in het Spakenburgs dialect is later gekozen voor een naamswijziging: “Slagwerkgroep Excelsior”.

De evolutie van de slagwerkgroep stond niet stil. Waren ze in het begin met name gefocust op straatoptredens en marsconcoursen, worden er sinds 2008 eigen concerten gegeven. Het instrumentarium groeide daarin mee.

Dit jaar bestaan wij 65 jaar. De meeste gaan dan met pensioen. De slagwerkgroep zeker niet.
We vieren dit jubileum met een spetterend feest/concert. In het programma komt een onderdeel waarin oude tijden herleven. We zoeken daarom oud-spelers die ooit bij één van de korpsen hebben gespeeld.

Bent u oud-speler, kent u iemand in uw omgeving of herkent u iemand van de foto’s, meld het ons. Wij willen graag met hen enkele oude nummers spelen. Bij voldoende aanmeldingen worden repetities ingepland. U krijgt daar nader bericht over.

Ik vind het een fantastisch initiatief en doe graag mee. Hierbij geef ik mij op voor deelname:

Let op: Wilt je meerdere personen aanmelden vul dan per persoon het formulier in.

Intussen zijn er al een aantal meldingen binnen.

captcharefresh

Indien u geen bevestigingsmail hebt ontvangen probeer dan de gegevens via mail te versturen of te printen en te bezorgen bij Arian Muijs, Botter 6